Arbetsplatsen 2020-11-10T12:18:14+00:00

Den nya generationen

SågCenter representerar en ny generation i träindustrin. Med djupgående kunskaper om hur trä kan bearbetas och sönderdelas, har vi skapat en plattform för framtiden. Vi jobbar med ny, egenutvecklad teknologi som hjälper industrin att möta marknadens ökade krav. SågCenter investerar i framtiden och hos oss får du jobba med unik teknik.

Vi söker medarbetare till produktionen!

Arbetet omfattar såväl maskinbearbetning som hantverksmässigt finlir. Flertalet av våra produkter är stora i omfång och vikt, därför är det en fördel om du är ”ung och rask”. Du kommer att jobba både självständigt och i arbetsteam. Ordning och reda samt god samarbetsförmåga ser vi därför som viktiga personliga egenskaper. Utbildning sker internt anpassat för dina arbetsuppgifter, men vi ser det som meriterande om du tidigare har vana inom verkstadsindustrin.

Välkommen med din ansökan till info@sagcenter.se. 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Bill Carlsson, produktionsansvarig, på telefon 0371-335 82. Vi tillämpar löpande antagning, hör därför av dig så snart som möjligt. Ett intressant och omväxlande arbete med kul arbetskamrater väntar!

Länk till annons >